Monkey Town 

Met twee Monkey Towns zijn wij franchisenemer van de succesvolle franchiseketen ‘Monkey Town’. In augustus 2015 opende wij Monkey Town Valkenswaard, gelegen naast Health & Sports Club Valkencourt. In het voormalig racketcentrum hebben wij zo’n 2000m2 opgeofferd om Monkey Town Valkenswaard te openen. In oktober 2017 volgde Monkey Town Zwolle. Beide Monkey Towns zijn kenmerkend vanuit de visie waaruit we werken; net even wat luxer en onderscheidend ten opzichte van anderen. Wij hebben onze Monkey Towns zo ingericht dat niet alleen de kids zich uren kunnen vermaken, maar ook de ouders het heerlijk vinden om lange tijd (comfortabel) bij ons te vertoeven. 

Monkey Town Valkenswaard

Het in 2016 geopende Monkey Town Valkenswaard is niet meer weg te denken uit de regio Valkenswaard en omstreken. De locatie is ingericht vanuit de visie waaruit we werken, waardoor we ons net wat meer onderscheiden van de gemiddelde indoor speeltuin. Over de uitdagingen van de speelstructuur is goed nagedacht, waardoor kids van 1 t/m 12 jaar zich uren kunnen vermaken in het indoor speelparadijs. Daarnaast hebben we ook aan de ouders/begeleiders gedacht. Comfortabele stoelen, een uitgebreide kaart, gratis voorzieningen en een goede service maken Monkey Town Valkenswaard extra aangenaam.

Nieuwsgierig geworden?

Monkey Town Zwolle

Met onze ervaringen van de locatie in Valkenswaard, opende we als franchisenemer in 2017 onze 2e Monkey Town locatie. De locatie is ingericht vanuit onze eerdere ervaringen en de visie waaruit we werken, waardoor we ons net wat meer onderscheiden van de gemiddelde indoor speeltuin. Over de uitdagendingen van de speelstructuur is goed nagedacht, waardoor kids van 1 t/m 12 jaar zich uren kunnen vermaken.

Nieuwsgierig geworden?