Health & Sports Clubs 

Onze twee Health & Sports Clubs bieden een veelvoud aan faciliteiten gericht op sport en ontspanning. Wij staan borg voor een zeer hoge kwaliteit in ons aanbod, zowel op het gebied van accommodatie, uitrusting, activiteiten als medewerkers.

In beide Clubs werken wij vanuit de volgende missie:

“Het verbeteren en/of in stand houden van de gezondheid van de mens door het aanbieden van Sport en Wellness”

 

Health & Sports Club Vouershof

Health & Sports Club Vouershof is één van de meest complete Clubs van Nederland! Met 6.000m² aan fitness, groepsfitness, wellness, racketsporten en kidzz activiteiten onder één dak zijn wij de ultieme plek om jou te helpen bij het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen. Van conditie opbouwen tot sterker worden. Van voorgoed afscheid nemen van overtollige kilo’s tot volledig ontspannen; ons team van enthousiaste medewerkers streeft iedere dag naar de ultieme beleving waarin jouw resultaat centraal staat!

Health & Sports Club Vouershof is in 2019 door het televisieprogramma ‘’De Beste van Nederland” (RTL4) uitgeroepen door ‘’De Beste Club van Nederland’’. De Club straalt rust, warmte en professionaliteit uit. Absoluut een aanrader om te bezoeken voor sport en/of ontspanning.

Health & Sports Club Valkencourt

Health & Sports Club Valkencourt is één van de meest complete Clubs van Nederland! Met 10.000m² aan fitness, groepsfitness, wellness, racketsporten en kidzz activiteiten onder één dak zijn wij de ultieme plek om jou te helpen bij het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen, wat deze ook mogen zijn. Van conditie opbouwen tot sterker worden. Van voorgoed afscheid nemen van overtollige kilo’s tot volledig ontspannen; ons team van enthousiaste medewerkers streeft iedere dag naar de ultieme beleving waarin jouw resultaat centraal staat!