Haciënda de los viajes, oftewel een schat aan reizen.

Waar is dat ontstaan?

Onze wens om er vaak op uit te gaan, mede ontstaan omdat we beide hard werkten, speelt al ruim 15 jaar in ons leven. Even lekker genieten van de buitenlucht, eens een andere omgeving zien, heeft ons al naar vele bestemmingen ter wereld gebracht. We kwamen erachter dat een plekje in ons eigen land niet onder doet voor hippe bestemmingen zoals Ibiza of een trendy Grieks strand.

Toen we de mogelijkheid kregen om op één van de prachtigste locaties aan de Zuid-Hollandse kust een appartement te kopen, hoefden we niet lang na te denken. De renovatie is gedaan en met een geweldig resultaat, een heerlijk, knus appartement in Noordwijk pal aan het strand.
Persoonlijk zijn wij wel van het met mooi weer buiten genieten. Helaas is Nederland in de meeste maanden van het jaar niet de lekkerste plek om te recreëren in een T-shirtje en korte broek. Bij toeval stuitte we in het voorjaar van 2022 op een nieuwbouwproject in Spanje. Omdat dit project is opgezet door een Nederlandse investeerder, met aandacht voor details, waren we al snel enthousiast. We zijn ons gaan verdiepen in de Spaanse regio en het weer. Hierdoor kwamen we erachter dat het hier het gehele jaar door de moeite waard is een bezoek te brengen.

Dus op naar Spanje om het appartement te bezichtigen, de voortgang van de bouw met eigen ogen te zien en de omgeving te ontdekken.
Heel toevallig bleek een goede vriend van ons daar zijn gehele jeugd had doorgebracht in de vakanties met zijn familie. En toen wij daar “toevallig” tegelijkertijd op bezoek waren viel alles op z’n plek. Deze regio, dit plekje, daar gaan we een prachtige tijd beleven.
Maar hoe graag we ook vaak weggaan, we kunnen natuurlijk niet 52 weken per jaar in beide appartementen vertoeven. Daarom hebben we besloten onze fijne plekjes te delen met speciale mensen.

En omdat je dit leest, zou het zomaar kunnen zijn dat jij bij die, voor ons, speciale mensen hoort.
Onze accommodaties zal ik verder toelichten en uiteraard kan je, indien je interesse hebt, een boekingsaanvraag doen via deze site. Zodra ik de aanvraag ontvang zal ik hem in behandeling nemen en maken we afspraken om de boeking definitief te maken. Een aanvraag is nog geen boeking, hou daar nog wel even rekening mee voordat je bijvoorbeeld een vliegticket boekt.

Wie weet mogen we je binnenkort verwelkomen in één van onze gezellige accomodaties.

Onze Locaties

Noordwijk beach appartement

Noordwijk beach appartement

Noordwijk BeachEen luxe appartement aan de Costa del 'OllandaOns tiptop gerenoveerde vakantieappartement is ideaal voor een vakantie met 2 volwassenen en 2 kinderen. Hier kun je elke dag genieten van een fantastisch uitzicht over de duinen. Het moderne, in 2018...

Haciënda el Sueño

Haciënda el Sueño

Haciënda el Sueño Een luxe appartement aan de Costa del Sol, Spanje. Wil jij de Costa del Sol ontdekken? Dan is Haciënda el Sueño de ideale uitvalsbasis. Dit nieuwe appartementencomplex ligt op een unieke locatie. Aan de ene kant zie je de bergen en bossen, terwijl je...